leerlingen

Voor wie is Weekendschool Baljée?

  •  je zit in groep 7 van de basisschool
  •  je bent nieuwsgierig en gemotiveerd
  •  je hebt er zin in om ongeveer 20 zondagen per jaar een leuke en leerzame zondagmiddag te hebben
  •  je vindt het leuk om samen te werken met andere kinderen
  •  je woont in de gemeente Leeuwarden

Aanmelden voor schooljaar 2015/2016 is helaas niet meer mogelijk. Vanaf 1 september 2016 kan voor het nieuwe schooljaar worden aangemeld via het online aanmeldingsformulier of via je eigen basisschool. 2 Op de meeste basisscholen in Leeuwarden wordt in september 2016  een presentatie gegeven in de groepen 7.

Nog even voor de duidelijkheid 😉
Weekendschool Baljée heeft een jaarlijks programma en is voor de leerlingen gratis. Weekendschool Baljée is niet verplicht, maar zeker ook niet vrijblijvend. Een team van mensen zet zich in om de weekendschool mogelijk te maken voor jou. Weekendschool Baljée verwacht daarom dat jij en je ouders ervoor zorgen dat je er iedere keer bent! Mocht er een reden zijn waarom dat toch niet mogelijk is, dan laten je ouders ons dat ruim van te voren weten. Zo weten we dat we op je kunnen rekenen!

Loes

DIT IS LOES:

“Hoi, ik ben Loes en ik zit op O.B.S oud oost in groep 7. Ik heb voor de weekendschool gekozen omdat ik eerst dierenarts wilde worden maar toch maar niet want ik kan die dieren geen spuitje of pilletje geven dat kan ik gewoon niet. Dus daarom wil ik iets anders worden met dieren en dat ga ik daar zoeken. Tot nu toe vond ik het in Heerenveen het het leukst daar gingen we klimmen. Ik vind de weekendschool heel leuk en daarom ga ik mijn best doen om niet ziek te worden.”

Durf jij weekendschoolBaljée aan? Laat je horen!

Blijf op de hoogte van onze digitale nieuwsbrief