ambassadeurs

Weekendschool Baljée is trots op haar ambassadeurs. Een goed initiatief heeft als fundering een goed netwerk nodig om doelstellingen te behalen. Wij zijn dan ook trots op onze ambassadeurs die Weekendschool Baljée een warm hart toedragen. Onze ambassadeurs zijn veelal personen met een actieve maatschappelijke link met de regio Leeuwarden. Op dit moment is Sander Balk, directeur van Circus Salto onze ambassadeur en daar zijn we trots op!


Sander Balk, even voorstellen.

Met veel plezier mag ik me voorstellen als ambassadeur van Weekendschool Baljée. Van kinds af aan ben ik gefascineerd door het circus en heb mezelf als doel gesteld van mijn kinderdroom mijn werk te maken. Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam geweest bij verschillende circus- en showproducties. Aanvankelijk als tentbouwer en manusje van alles maar daarna ook als artiest. Vanaf 2007 ben ik zelfstandig actief als circus- en showproducent en vanaf 2010 ben ik eigenaar van mijn eigen circus salto! Met veel plezier verzorg ik met een wisselende groep artiesten en medewerkers voorstellingen in een prachtige circustent. We zijn onder andere producent van het in Friesland zeer populaire kerstcircus Sander & Friends.

Door mijn wilskracht en geloven in jezelf heb ik koers gehouden en een weg gevonden in deze onzekere branche. Ondanks sommige berichten in de media voel ik het circus is springlevend. Mijn passie voor circus deel ik door de organisatie van circusprojecten waar kinderen binnen een dag opgeleid worden tot circusartiest en afsluitend een optreden mogen verzorgen in een prachtige circustent. Het ‘kunstje’ is ondergeschikt aan het plezier en de ervaring die kinderen bij deze projecten. Daarnaast beseffen de kinderen dat je door samen te werken en vertrouwen in elkaar tot grote hoogte kan komen! Door deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat kinderen ook andere uitdagingen aan durven te gaan voor nu maar ook voor de rest van hun zoektocht naar zichzelf en wat ze willen.

Weekendschool Baljée heeft met haar activiteiten datzelfde doel namelijk het perspectief van kinderen te vergroten! We willen allemaal hetzelfde voor de leerlingen: je kunt meer dan je denkt!

Groet,

Sander

Durf jij weekendschoolBaljée aan? Laat je horen!

Blijf op de hoogte van onze digitale nieuwsbrief