locatie Weekendschool

Weekendschool Baljée Leeuwarden vindt plaats in en rondom Leeuwarden. Alles is met de fiets goed te doen. Twee keer in de maand op zondagmiddag is er Weekendschool Baljée. Onze huislocatie is:

Weekendschool Baljée Leeuwarden
De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden

De Kanselarij heeft een lange geschiedenis en is opgericht in 1566. Het gebouw heeft als gerechtsgebouw, ziekenhuis en Fries museum gediend. Nu vormt het gebouw het kloppende hart van spraakmakende kennisontwikkeling en ondernemersactiviteiten. Gelegen in de nabijheid van het Provinciehuis, het bruisende stadscentrum, de creatieve wereld in voormalige gevangenis de Blokhuispooort en op 10 minuten lopen van het Centraal Station, vormt de Kanselarij door haar ambiance en uitstraling een (internationaal) ontmoetingspunt voor educatie, ondernemerschap en talloze projecten. Ook startende studenten en ondernemers vinden in dit pand door de verschillende ondersteunde desks een solide fundament voor hun bedrijf.

LET OP
Deze locatie is enkel open voor Weekendschool Baljée op de zondagen dat er Weekendschool is. We verzamelen altijd bij jouw eigen basisschool en van daaruit fietsen we met elkaar naar Weekendschool Baljée in De Kanselarij.

Contact:
Koos Pot (coördinator)
Bel 06 12161610 (maandag t/m donderdag)
info@weekendschoolbaljee.nl

Durf jij weekendschoolBaljée aan? Laat je horen!

Blijf op de hoogte van onze digitale nieuwsbrief