Mitchell vertelt…

Hoi,

Mijn naam is Mitchell en ik ga al voor het 3e jaar met veel plezier naar Weekendschool Baljée. Toen Koos Pot bij ons in de klas kwam was ik meteen enthousiast. En na een intake gesprek werd ik uitgekozen om mee te gaan doen.

Ik heb het op de Weekendschool heel erg naar mijn zin, het is altijd een feest om elke twee weken er heen te gaan. Ik mis dan ook geen enkele les. Lekker ongedwongen zonder stress leuke dingen doen en leren.

Elke week heeft een ander thema. Je leert veel van beroepen waar je anders niets van zou komen te weten en soms gaan we ook naar het bedrijf of naar de fabriek zelf toe. Zo weet ik nu onder andere meer over advocatuur, de bakkerij, de slagerij, de krant, BASF, het schildersbedrijf, de Makro, de Politie. Daarnaast zijn we met een amfibievoertuig door de stad gereden en gevaren en zijn we bij Cambuur geweest.

Het enige vervelende nu is dat we in het 3e jaar slechts 6x bij elkaar komen. Dat mag best wat vaker.

Ik kan dus iedereen aanraden om ook naar de Weekendschool Baljée te gaan.

Mitchell is 3e jaar Baljéër!

Wij zijn trots op Mitchell en blij dat we hem al drie jaar op de Weekendschool Baljée mogen hebben!

Team Weekendschool Baljée

Durf jij weekendschoolBaljée aan? Laat je horen!

Blijf op de hoogte van onze digitale nieuwsbrief